divendres, 20 de novembre del 2009

Finalment hem trobat una fotografia que portàvem un temps buscant, una fotografia on s'observen els murals de 3 formacions polítiques: El PCC, ERC/JERC i PSOE.
Dona la casualitat que tot just davant d'aquests 3 murals l'AJMIR a realitzat 2 murals: un en motiu de l'11 de Setembre i l'altre en motiu del dia de la dona.
Doncs resulta, que els que pintaven murals fa 15 anys, ehh Sr. Cèsar! Ara es dediquen a multar una altre formació política per realitzar un altre mural. Dos intents de multa Sr. Cèsar, per valor de centenars d'euros que pretenia que assumíssim per 'embellir un mur', tal i com ho defineix l'Agència Catalana de l'Aigua.
Nosaltres a diferència de vostè Sr. Alcalde, no representem a ningú més que a un segment juvenil, que aposta per la transformació social i l'emancipació nacional. Veritat que li sonen aquestes dues reivindicacions?
Vostè representa a tot un poble, no es pot permetre el luxe d'anar en contra de la gent que no està amb vostè. La discrepància i la crítica són un dels pilars del sistema democràtic i sembla que ho ha oblidat.
Tal i com vas recordar-nos recentment: el que et vulguem dir, t'ho diguem a la cara. Doncs no Cèsar: hem estat a la porta del teu despatx i no ens has rebut, has parlat amb l'ACA perquè no ens autoritzes a realitzar murals, ens has enviat la guàrdia urbana quan t'ha convingut, has donat per sac tot el que has pogut...
I tot això resulta que vostè ho has fet a la cara? Quan has donat vostè la cara Sr. César?

Mori el mal govern!