dijous, 16 d’abril de 2009


En motiu de la commemoració del dia 8 de març , el dia de la dona treballadora, l' Assemblea de Joves de Montcada i Reixac (AJMiR), l'Associació Benefico Instructiva i l'Assemblea de Dones de Can Cuyàs, van realitzar un mural a la llera del Riu Ripoll. Per tal de realitzar aquesta activitat, es va demanar prèviament permís, al cap de la unitat territorial Tordera-Besós, responsable dins del nostre municipi de la llera i ens de l' Agencia Catalana de l' Aigua. No obstant, el mural s'interrompé per una inesperada irrupció dels Mossos d' Esquadra que havien vingut en qualitat d' una denuncia que acabava de ser realitzada, ni més ni menys, per la mateixa regidora de joventut i infància, Eva Gonzalo (PSC). Una denúncia que afecta a sis militants de l' Assemblea amb un cost de 121 euros per cap.

Volem recordar que ben bé al davant del mural de la dona, pel qual ens sancionaran, es troba una pintada del partit socialista que van poder realitzar en plena llibertat i que ara alguns dels seus membres en el poder la impossibiliten.
Volem deixar clar que no pensem pagar la multa i denunciarem el mal que està fent l'ordenança de civisme al teixit associatiu del municipi.

Per això des de l' AJMiR reclamem:

- La derogació de les sis multes i la posterior disculpes de l' alcalde, Cèsar Arrizabalaga (PSC).

- Que s'acabi la persecució política cap a l'AJMIR.

- L'eliminació de l'ordenança de Civisme del municipi.

- La dimissió de de la regidora de joventut i infància.