dimarts, 31 de març del 2009

Setmana de lluita!!

Durant tota la setmana l'Assemblea de Joves de Montcada i Reixac no a parat de realitzar accions per defensar l'Universitat Pública. Al llarg de tota la setmana les militants de l'AJMIR han anat combinant l'agitació, la formació i la festa.
Dilluns i dimarts va tocar fer visible el conflicte que està comportant l'aplicació de l'anomenat Pla Bolonya, així com la vaga de fam que fins dijous va dur a terme el nostre company Tomàs Sayes demanant diàleg entre administracions i estudiants i que va abandonar degut al seu delicat estat de salut i la negativa de la Conselleria d'Universitats a establir un diàleg real.

Dimecres i en motiu de la xerrada organitzada per la regidoria de Joventut per explicar les bondats de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior (EEES), altrament anomenat pla Bolonya un grup de militants de l'AJMIR van assistir-hi per deixar clars els motius que ens duen a dir NO A BOLONYA, NO A LA PRIVATITZACIÓ.

Dijous i en motiu de la multa que l'alcalde vol imposar a l'AJMIR a instàncies de la regidora de Joventut ( Eva Dimissió), i aprofitant el ple municipal un altre grup de joves va romandre de genolls a les portes de la Casa de la Vila amb la boca precintada per

mostrar la nostra disconformitat amb l'actitud totalitària d'alguns membres del PSC, encapçalats pel seu alcalde.
A continuació adjuntem el comunicat emès per les 3 entitats a les quals es pretén multar: ABI, AJMIR i Assemblea de dones de Can Cuyàs.





Per acabar la setmana divendres, l'assemblea de represaliats/ades de la UAB conjuntament amb l'AJMIR han organitzat una xerrada per explicar els motius de l'obertura de 33 expedients sancionadors i 15 procesos penals contra estudiants. Al finalitzar la xerrada es va celebrar una festa per recollir diners per afrontar els costos judicials de tot el procés.


I per si algú encara no li havia quedat clar que no ens aturarem davant de res, ni de ningú.I aprofintant la visita del President de la Generalitat, José Montilla es va realitzar una concentració en protesta de la violenta actuació dels Mossos d'Esquadra, el passat 18 de Març en que més d'un centenar d'estudiants, periodistes i gent que passejava van resultar ferits.

Des de l'AJMIR, un cop més, fem una crida als desproporcionals dispositius policials que organitza l'Ajuntament cada cop que fem un acte.

Qui és el terrorista?
Qui nega el dret a la llibertat d'expressió i manifestació?
Algú donarà la cara o sou massa covards?
A cada porc el seu Sant Martí!

Viurem lliures o morirem!



Nota: La primera foto correspondent a l'acte de dimecres és feta per Laura Grau i el video elaborat per Montcada Mírame




2 comentaris:

Anònim ha dit...

on veu fer la xerrada divendres passat?? es va presentar la policia municipal també? va assistir algun polític o regidor d'algun partit del poble??
LTDD

Vladímir Ilich Uliánov ha dit...

Divendres passat la xerrada es va celebrar a l'ABI.
La Policia Municipal té clar on serà ben rebuda i on li caurà una demanada per entrar sense ordre judicial. Els fets als que ens referim són els de dijous i dissabte, on un cop més la pressió policial envers nostre és totalment desproporcionada.
I algun que altre regidor/a va assistir a la xerrada, que per suposat no és dels partits de govern.