dilluns, 12 de gener del 2009

Carta al Rei Cèsar



Com tots sabem els 3 reis venen d'orient. A Montcada i Reixac trobem una paradoxa; tenim un quart rei: el rei Cèsar de Montcada.
A pesar que alguns de nosaltres ja no som nens i nenes, continuem tenint l'il·lusió de rebre els regals dels reis d'Orient.
Així doncs el passat dia 3 de Gener durant tota la tarda a la casa de la Vila, conjuntament amb els veïns i veïnes del poble vam elaborar una carta de desitjos per l'any entrant, que ens agradaria que el rei Cèsar realitzes a Montcada durant el 2009.
Dintre d'un ambient familiar i reivindicatiu es van recollir una seixantena de propostes. Aquestes propostes, desitjos dels ciutadans de Montcada van destacar: la falta de neteja dels nostres carrers, tancament de la fàbrica Asland, millora al carrer major, menys totalitarisme per part del nostre batlle, una ciutat verda...
Un cop omplerta la carta els i les joves de l'AJMIR es van dirigir a entregar-li la carta al patge reial. El patge es va comprometre a fer-li entrega de la carta al rei Cèsar.