dissabte, 10 de maig del 2008


L'AJMIR AMB EN FRANKI DE TERRASSA!


els Mossos d'Esquadra van detenir i conduir a la presó de la Model de Barcelona al veí de Terrassa Francesc Argemí, més conegut com a Franki. Aquest ha estat el darrer pas de l'anomenada “Justicia Española” després d'un llarg procés ple d'irregularitats, mentides i muntatges policials que es va iniciar l'estiu de l'any 2002 després de les càrregues de la policia municipal de Terrassa contra una cercavila que demanava que es retirés la bandera espanyola i la europea durant les festes majors d'aquesta localitat vallesana.

L'Estat espanyol ens ha tornat a demostrar el seu esperit antidemocràtic amb l'empresonament d'una persona compromesa amb les lluites populars. Cal denunciar especialment la figura del jutge Enrique Rovira del Canto, un antic fiscal militar franquista que va imposar una condemna totalment desproporcionada per a en Franki, de 2 anys i 7 mesos de presó, malgrat les contradiccions i la manca de proves. Finalment, després de rebutjar tots els indults presentats, els darrers botxins de tota aquesta escala repressiva que ha implicat jutges, policies municipals i l'Ajuntament de Terrassa, han estat els Mossos d'Esquadra amb la detenció i el trasllat a la presó del nostre company egarenc.

Per tot això, des de la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI) donem suport a totes les mobilitzacions convocades per les organitzacions antirepressives Solidaritat Antirepressiva de Terrassa (SAT) i Alerta Solidària, i alhora exigim la posada en llibertat immediata d'en Franki.

Així, fem un crida al jovent català perquè es mobilitzi i jugui el seu paper en la lluita per la llibertat d'en Franki, un paper que s'ha de basar en la solidaritat i en continuar deslegitimant i desobeint les institucions espanyoles. Hem de demostrar que la repressió no aturarà la lluità del jovent compromès, que si ens toquen a un ens toquen a tots, i que justament és ara, quan la repressió ens mostra el seu rostre més dur, quan més intensa i contundent ha de ser la nostra resposta.

Ara més que mai, hem d'alçar la veu per tornar a denunciar que a l'Estat espanyol no hi ha ni democràcia ni llibertat d'expressió. No ens quedarem quiets mentre empresonen el jovent que lluita.

Llibertat Franki de Terrassa!

Canya contra Espanya!Extret de CAJEI.net

1 comentari:

ARRAN Montcada ha dit...

avui a la mani de barna, 2500 persones!