dimarts, 8 de novembre del 2011

Els instituts diem NO a les RETALLADES!

Aprofitant la jornada de vaga general d’aquest 17-N, els instituts de Montcada volem focalitzar la problemàtica a nivell municipal.

Fa quatre anys veiem com eliminaven el batxillerat nocturn del Montserrat Miró després de trenta anys d’existència. Un batxillerat que el van cursar els nostres pares, mares, coneguts...

Un altre cas el veiem ara fa dos anys quan van intentar treure, també, el batxillerat de La Ribera, que gràcies a les manifestacions, reivindicacions i a la lluita, vam aconseguir mantenir-lo.

Aquesta crisi ha estat provocada pels banquers, rics, polítics...els mateixos que apliquen i defensen les retallades. Així doncs, si falten diners per les seves crisis, que les paguin ells i no amb els nostres diners!

De la mateixa manera que en educació, les retallades en sanitat també ens afecten als i les joves.

Convoquem des dels instituts a sumar-se aquest dijous 17, a la vaga i manifestació, que s’iniciarà a les 12.00h a Plaça Catalunya en defensa de l’educació pública, així com la manifestació a les 19.30 a la Plaça Lluís Companys per la sanitat i l’obertura del CAP de Montcada en horari nocturn.

No a les retallades.
Sí a l’educació.
Sí a les urgències a Montcada.


A l'enllaç afegit trobareu el text i la convocatòria per la vaga i manifestació a Barcelona dirigida a les universitats, instituts i cicles formatius. 

http://www.sepc.cat/continguts/contingut/portemlavagaarreudelsppcc.php