dilluns, 14 de setembre del 2009


Guanyarem!

Són 2 anys compartint experiències, treballant decididament per l'alliberament nacional i social de tota la nació, i més de 300 patint les conseqüències de l'invasió borbònica.
El passat dia 8 de setembre l'AJMIR celebrà el seu segon aniversari. Un sopar acompanyat de totes aquelles companyes i companys que ens han anat acompanyat en aquests dos anys de viatge donà inici a la nit.
Al final del sopar es va fer una projecció de fotografies dels actes que ha anat realitzant l'AJMIR en aquests 2 anys. Una trentena d'activitats en les quals ha participat l'AJMIR donen a veure el treball que s'ha anat desenvolupant.
Després del sopar, la nit va ser amenitzada per La Factoria (PD de Cardedeu) que van fer sonar els millors temes catalans i internacionals de tots els temps fins ben bé entrada la matinada.

D'altre banda la nit del 10 de setembre, la CAL, conjuntament amb l'ABI i l'assemblea de joves van organitzar la III edició de la Marxa de Torxes, aquest any el lema ha estat Marxa de Torxes per la Independència i sota aquest lema s'han afegit a l'iniciativa de les Marxes de Torxes per la Independència una trentena de municipis. La marxa amb uns 80 participants va recórrer els carrers de Montcada i Reixac entre crits d'independència!
Podeu llegir el manifest aquí.


Ahir la vila d'Arenys de Munt va donar una lliçó democràtica a l'Estat Espanyol i va realitzar una consulta demanant la seva opinió sobre si els catalans volem tenir un estat pròpi. El resultat amb un 40% de participació va ser un 96% a favor del Sí.
Per llegir-ne més: punxeu aquí