dimecres, 26 d’agost del 2009

Foto: l'alcalde amb un megàfon al més pur estil reivindicació veinal dels anys 70.

Sorprenent imatge la que hem pogut veure aquest matí davant de la nau que està construint l'ADIF a l'estació de Can Sant Joan. Els regidors de l'equip de govern juntament amb l'oposició impedint l'accés de camions a les obres!!!
És curiós que els mateixos que es dediquen a reprimir els joves per accions menys 'radicals' que la que han promogut ells, apareguin com a hooligans impedint l'accés de camions a una obra. M'agradaria haver vist a la Policia Local o als Mossos d'esquadra identificant alguns dels participants. Algú s'imagina aquesta mateixa acció feta per l'AJMIR o pels veïns? El resultat: Una desena d'identificats i un parell de detinguts!
El moment més orgàsmic de la concentració a estat quan l'alcalde ha amenaçat amb accions més contudents: potser s'encadenarà a la catenària?, o és posarà a tirar còctels molotov come ls que fabricava a les Vascongadas quan era jove?

Som uns desagraïts, ho sabem: si no fa res ens queixem, si ho fa ens queixem igual. És que el món està ple de desagraïts.

Per últim fer menció a l'oposició que també hi era i sobretot, a l'AAVV de Can Sant Joan que com sempre estan amb els veïns, defensant els seus interessos i mantenint viva la flama de la protesta!

No volem més agressions al barri de bifurca!
Fora la nau de l'ADIF!
Què la lluita no s'aturi!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No puc creure'm que ara, es posi amb allò de "...a las barricades, a les barricades....¡ No m'ho pem passo....que ara l'alcalde es torna reivindicatiu de barri. Penso i tots ho sabem que els politics d'enguany volen perpetuar la poltrona, és a dir, en aquest cas, seguin guayant dos sous: d'alcalde i de conseller metropolità, que no és "moco de pavo".
A de tenir aquest uns mals resultats d'enquestes, quan es posa ara... a pendre el "Magafon".
Déu meu senyor, viure per veure...
Kalikatres II

Anònim ha dit...

El Kalikatres té raó, aquest "payo" ara es posa de "reivindiqueta d'espardenya". Què és nota collons¡¡¡ que aquest ara té problemes de credibilitat enquestera. Mal té que tenir els numeros per sortir tan tocat d'una enquesta que no han tingut pabrots de publicar-ne.

Bernarda