dimecres, 2 d’abril del 2008


La Comissió de Festes populars ens fa arribar el seu comunicat perquè en fem difussió. Creiem que aquests actes per part de l'Ajuntament són inadmisibles i injustificats.

D'altre banda us demanen el vostre suport ja siguin a títol individual o associats, podeu enviar un e-mail amb les vostres dades: nom i cognoms, vila o ciutat i podeu deixar el vostre comentaria cfamir@gmail.com. Els farem arribar al responsable de tot això.


Comunicat de la Comissío de Festes Populars

Després d’haver entregat el programa de la Festa Major Popular i haver-nos reunit dues vegades amb la regidoria de joventut, la Comissió de Festes ha rebut la negativa de dur a terme el seu projecte per dos motius:

1. Alguns dels actes que en plantegeu realitzar ja estan inclosos d’una manera o altra en el conjunt dels actes programats de Festa Major: Considerem que el terme d’una manera o altra és ambigu i poc seriós.

2. D’altres (activitats) estan fora dels paràmetres del que entenem com a una programació de Festa Major: Les activitats que plantegem són semblants a les de l’any passat però amb un treball més elaborat al darrere. El nostre model de Festa Major comporta dur a terme una festa major més tradicional, participativa, popular, solidària i sostenible.

En vista de l’èxit i suport que va assolir la primera edició de la Festa Major Popular per part dels veïns/es i l’ajuntament, enguany esperàvem tenir les mateixes facilitats per part d’aquest últim per poder repetir-ho de nou.

Sembla mentida que amb els precedents de la festa de l’any passat i la motivació mostrada per part dels joves i la col·laboració de la població, es deneguin programes i projectes que beneficien a la nostra vila.

Restem a l’espera que la regidora de joventut, Eva Gonzalo, i la regidora de cultura Amèlia Morral, donin resposta a la citació demanada per aclarir aquests darrers punts.

Per finalitzar, volem agrair el suport de diferents entitats, grups de música, col·lectius i individuals pel seu suport.

Suport de col·lectius:
- AAVV Can San Joan
- Itaca
-
Elmo Sedean
- Agrupament Escolta el Turó.
- Assemblea de Joves de Montcada i Reixac
- Jerc - Montcada i Reixac

I les activitats programades eren:

Festa Major Popular 2008

Divendres.

23.30. Pregó

24.00. Festa. 2 grups locals més grup de fora.

Dissabte.

10.30. Esmorçar Popular: Xocalata desfesta més coca.

11.00. Matinada amb grallers.

14.30. Dinar Popular: amenitzada per un cantautor.

17.00. Taller de xapes més animació infantil

19.00. Xerrada de la CAL i bastoners.

23.00. Cremada amb foc, correbars (bars del poble)

Diumenge:.

19.00 Taula rodona: afrontem les diferents problemàtiques del municipi.

22.00 Festa de cloenda: passi de videos més festa amb punxadiscos. (ABI o escenari carrer)